Guna_London

Гуна Иванова, Ива и Велислава за пътуванията и любимите градове

Автор: Бетина Германова за www.bohemia.bg

 

  1. Хората често казват „тръгни на път с някого, за да го опознаеш“, в тази насока какви са Гуна Иванова, Ива и Велислава Костадинови по време на път?

 

Гуна: Да, вярно е, още повече щом НАРОДЪТ го е казал. Случвало ми се е хора, които са ме позаблудили в общуванията си, на път да ме поразочароват, и много повече да ме поочароват, но всички ги обичам!

Ива и Велислава:

По време на път задължително слушаме музика, изключително позитивни и щастливи сме, защото много обичаме пътешествията. Това е едно от нещата, които ни зарежда с много положителна енергия.

 

2. Къде беше твоето последно пътешествие?

 

Гуна: Далечни пътувания – миналата година за осем месеца пях на четири континента. Иначе всеки ден съм на различни места. Последно във Варна с много хора на площада празнувахме Денят на независимостта и на всички, които бяха на хорото желая здраве, късмет, любов и всяческа независимост!!! Е, и на останалите разбира се! Благодаря, че ги има!

Ива и Велислава – Последното ни планирано пътешествие заедно беше до Бургас, като тогава обиколихме доста места от Българското Черноморие.

Велислава: Аз имах възможността да отида до Кан за представянето на „XIIA” – първия филм, който заснех. Беше изключително вълнуващо пътешествие.

 

3. Коя е следващата дестинация в твоя travel” списък?

 

Гуна: Имам покана за една много далечна страна, но за сега имам неотложна работа тук в моята България и ще заложа на пътуванията и контактите с моите почитатели тук.

Ива и Велислава: Много ни се иска да посетим язовир Въча.

 

     4. Сподели 3 европейски градове, които са те впечатлили с древна история, култура и изкуство?

 

Гуна: Рим, Будапеща, Варшава, Лондон. Но аз по-често пътувам до Кейптаун, Йоханесбург, Сидни, Шанхай и т.н.

Ива: Прага, Будапеща и няма как да не кажа София, защото това е моят град!

Велислава: Рим, Париж, Брюксел.

 

     5. Ако можеше да се изгубиш за един уикенд – къде искаш да бъде – в България или в чужбина? Кое е любимото ти място в България?

 

Гуна: За един уикенд – винаги в моята красива България- Пирин – най-красивото място на земята.

Ива: По-скоро в България, но няма да откажа да се изгубя за един уикенд и в чужбина, може би в Италия или Франция. Имам много любими места в България, едно от които е Априлци, тъй като освен прекрасна природа там и хората са прекрасни. Имам много мили спомени от там.

Велислава: Бих се изгубила в някое малко градче, имащо красива природа и много спокойствие. Може би това описание олицетворява българските градчета. За чуждо място място, бих се изгубила някъде в Испания.

 

     6. През септември дестинацията ни на месеца е Дубай и Абу Даби – бил/а ли си там? Ако „да“– сподели впечатленията си от „перлите на Персийския залив“…

Ако не си бил/а там, би ли искал да отидеш?

 

Гуна: Да била съм, но не са ми приоритетни. Предпочитам повече местата с естествена природа.

Ива и Велислава: Не сме били там, но бихме искали да отидем.

 

  1. Сподели ни един практичен съвет по време на път и без какво не тръгваш на път…?

 

Гуна: Имам си списък на нещата, необходими за път и го спазвам. Скучно, нали? Това е!

Ива: Аз лично много държа на хигиената и в чантата си имам всякакви дезинфекциращи продукти.

Велислава: Задължително избирам най-голямата си чанта, в която слагам зарядното за телефона си, слушалките и пари – това са задължителните неща в моя багаж. (смее се)