IMGP8725_images_2019_thumb_medium300_0

Мюзик Медия Клъстер подкрепя кампанията „Великден за всеки“

За поредна година Мюзик Медия Клъстер се включва и подкрепя медийно кампания на омбудсмана Мая Манолова.

С ято бели гълъби, символ на Благовещение, на надеждата и вярата в доброто, стартира тазгодишното, четвърто поред издание на “Великден за всеки – дари празник на баба и дядо” – инициативата на националният омбудсман Мая Манолова.

kampania_velikden_za_vseki

“Денят е прекрасен, слънчев, зареден с енергия, с топлина, с прераждащата сила на пролетта, което ни дава надежда, че и този път ще успеем в кампанията за Великден да стигнем до хиляди български пенсионери, до най-бедните от тях и да им дадем подкрепа за великденската трапеза”, изрази надеждата си омбудсманът.

Стартът на кампанията бе даден в шатрата на социалната кухня в двора на православния храм “Св. Св. Кирил и Методий” с молебен за здраве и успех.

При предишните три издания кампанията “Великден за всеки” е събрала над 1 500 000 лв., с които са зарадвани с ваучери от по 20 лева 75 000 пенсионери, а още хиляди с хранителни пакети.

Средства се събират по банкова сметка, разкрита специално за целите на кампанията от БЧК, на онлайн платформата на БЧК и със SMS на 1255.

Ако желаете да се включите:

Банковата сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, чиито титуляр е Български Червен кръст.

IBAN: BG53UNCR70001522802795

Банков код: UNCRBGSF

Или със SMS 1255 – на стойност 1 лев, освободен от ДДС.

Чрез on-line дарения от България и чужбина на сайта на БЧК.

Видеоспотът се излъчва в четирите телевизии, собственост на Мюзик Медия Клъстер: Фен Фолк ТВ, BG Music Channel, Balkanika Music Television и Фен ТВ.