IMG_9428

Тайните за красота на Дения Пенчева

                Ослепителната Дения Пенчева ни разкрива как поддържа свежия си външен вид, какви всекидневни грижи полага за красотата си и какви модни тенденции следва:

 

  • Всяка една жена трябва да обръща внимание на това как изглежда, да се поддържа. Аз поддържам своята форма със задължителен 8- часов сън, йога и разходки в гората. Йогата за мен е начин на живот, повлиява благоприятно както на физическото, така и на емоционално ми състояние , учи на търпение, спокойствие и мир. Много е важно човек да е в мир и хармония със себе си. Практикувам я активно вече от 4 години. Обичам да се разхождам в гората, природата ме зарежда. От време на време яздя.
  • Не спазвам точен хранителен режим. Разбира се, съобразявам се с храненето. Избягвам тестените изделия, старая се да се храня всеки ден по едно и също време, пия много вода (мин. 2 литра на ден). Обожавам червен рибен хайвер, морски деликатеси, скариди, калмари, риба.
  • Интересувам се от мода изключително много, имам моя марка обувки и аксесоари CRYSTAL SHOES DENIA, които заснех и в последния си видеоклип „Микс 2016”, който се излъчва в ефира на Фен Фолк ТВ. Бих казала, че модата е моя страст, следя модните тенденции, но смятам, че не всичко, което е актуално за момента, би ми отивало, придържам се към индивидуалността, всеки човек има свой стил на обличане.
  • Не понасям кича в облеклото, смятам че в един аутфит не трябва да се комбинират много цветове, рядко харесвам десени, предпочитам изчистената визия за ежедневието. Разбира се трябва да има акцент, но издържан.

Сещам се за много модни престъпления, например комбинация между тигрова или зеброва шарка с пайети или камъни. Само като си представя тази комбинация ми става лошо.

  • Както вече казах обичам изчистени дрехи с женствени, красиви кройки. Предпочитам светлите цветове, не си падам много по черния цвят. Харесвам феерични материи: коприна, шифон, жоржет, лен…
  • Бижутата, които нося в ежедневието са много семпли, повечето са златни. Задължителен аксесоар е часовникът, нося постоянно едно тънко синджирче по врата с малко брилянтче.