МЮЗИК МЕДИЯ КЛЪСТЕР

Обединение от компании, специализирани в организирането на събития, реализиране на медийни проекти, радио и телевизионни програми, филми и видео.

БАЛКАНИКА МЮЗИК ТЕЛЕВИЖЪН

Музикална телевизия с уникална концепция, обединяваща модерни хитове и топ артисти от всички балкански държави. Телевизията има разпространение във всички държави на Балканския полуостров – България, Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Хърватия и Черна гора, както и в Германия, САЩ и Канада.

ФЕН ТВ

Твоята музика

Музикална телевизия със собствено съдържание и национално покритие, предлагаща ежедневен микс от най-горещите български и балкански попфолк хитове и българска фолклорна музика.

ФЕН ФОЛК ТВ

Българското – сега и завинаги

Фолклорна музикална телевизия с национално покритие, представяща най-добрите изпълнители, песни, танци и традиции от всички етнографски области на България.

БГ МЮЗИК ЧЕНЪЛ

Домът на българската музика

Музикална телевизия с изцяло българско съдържание, предлагаща видеоклипове в стиловете поп, рок, хип-хоп, r’n’b, денс, клубна музика, естрада.

АРА МЮЗИК

Водеща музикална компания с 20-годишна история, специализирана в менажиране и продуциране на артист – изпълнители в различни стилове.

ДИАПАЗОН РЕКЪРДС

Водеща музикална компания с 20-годишна история, специализирана в менажиране и продуциране на артист – изпълнители в различни стилове.

АРА АУДИО-ВИДЕО

Компания с над 22-годишна история, специализирана в издателство и разпространение на музикални и аудио-визуални продукти в различни жанрове.

ДИАПАЗОН ПЪБЛИШИНГ

Компания за администриране и управление на авторски права върху произведения. Представлява автори и лицензира произведения за територията на целия свят.

L2 МЮЗИК

Музикална компания за менажиране и продуциране на артисти в стила поп музика.