Фабрика за хитове и звезди!

Имаме 30-годишен опит в продуцирането и менажирането на артисти.
Можем да предложим пълния пакет, за да превърнем един артист в истинска звезда. Най-доброто място за подготовка на млади артист-изпълнители!

Компаниите Ара аудио-видео, Ара Мюзик, Diapason Records и L2 Music са сред водещите в музикалния бизнес у нас. Те са дали старт на кариерата на някои от най-големите музикални звезди в България в годините са работили с много водещи артисти.

Продуцирани през годините

+
0
песни
+
0
видеоклипа
+
0
промоции
+
0
концерта
+
0
изяви на артисти

Компаниите, създадени от Виктор и Ненчо Касъмови, са основополагащи за легалния музикален бизнес в България. Те са сред учредителите на Профон и БАМП. Ара аудио-видео е първият лицензиант в България на музикалния гигант BMG през 1994 г.

За артисти

ЗА АРТИСТИ

Предлагаме всичко от А до Я, за да станете истинска звезда в България и Балканите!
Екипът ни от доказани професионалисти знае как да предложи индивидуален подход и голяма доза креативност.

Доказателство за това са многото звезди, които са стартирали професионалната си музикална кариера при нас и продължават да са търсени от публиката:

В попфолка: Тони Стораро, Алисия, Софи Маринова, Джордан, Емануела, Кати, Теодора, Кондьо и други.
Във фолклора: Николина Чакърдъкова, Володя Стоянов, Румяна Попова, Гуна Иванова, Ива и Велислава Костадинови, Хамид Имамски, Сашка Васева и други.
В попа: дует Авеню

Организиране на звукозапис

Администриране на изпълнителски права

ПРЕДЛАГАНЕ НА ПЕСНИ ОТ БЪЛГАРСКИ И БАЛКАНСКИ АВТОРИ

Подбор на репертоар - собствен и добавен

ПОДГОТОВКА ЗА ЗАПИС НА ПЕСЕН

Подготовка за сценични изяви

МЕДИЯ ТРЕНИНГ ЗА ПУБЛИЧНИ ИЗЯВИ

Мърчандайзинг

Бранд партньорства

За автори

ЗА АВТОРИ

Дълги години работим с най-добрите и популярни автори от Балканите и България. Дали сме началото на творческия път на много млади композитори, аранжори и текстописци.
Ние сме въвели за първи път и утвърдили в България автори като Costi (Румъния), Flori Mumajesi (Албания), Ocko Vasilovski (Северна Македония), Foivos (Гърция), Irkenc Hyka (Албания), Kyriakos Papadopoulos (Гърция), Dragan Brajovic Braja (Сърбия), Konstantinos Pantzis (Гърция) и други.

Галерия